Agenda

Op deze pagina vindt u in de toekomst informatie over activiteiten die binnen het kader vallen van Levenskunst Nederland.

Vrijdag en zaterdag zullen er stages/lessen zijn in de diverse disciplines en op zondag zal er een keur van demo’s, workshops, lezingen en gastlessen plaatsvinden in het teken van het beoefenen van Levenskunst. Save the Date!!

Levenskunst Festival van Nederland te houden in de eerste week van 2020, tijdens de kerstvakantie.

Het wordt een drie daagse bijeenkomst van allerlei levenskunst disciplines, van krijgskunst tot beeldende kunst en heel veel daar tussenin! De data worden nader bekend gemaakt, maar waarschijnlijk juni 2018 en de locatie zal zijn het Centrum voor Levenskunst te Leiden (huidige Dojo van Aikido Centrum Leiden), aan de PC Hooftlaan 13 in Leiden.

Vanaf de zomer kunt u zich aanmelden voor deelname aan dit festival. Er zal echter wel kritisch naar de aangemelde disciplines gekeken worden, teneinde er zeker van te zijn dat zij in het programma passen. Het zal ook zo zijn dat er van elke deelnemer een bijdrage wordt gevraagd in de vorm van inschrijfgeld. De hoogte hiervan wordt eveneens aan het einde van de zomer bekendgemaakt.