Lichaamsgerichte persoonlijke coaching.

Voor mij betekent levenskunst vooral je beste zelf ontdekken en vanuit daar liefde, rust, licht en vrede de wereld indragen.
Leven in het Nu vanuit je diepste eigen essentie. De zoektocht naar de bestemming en taak van je ziel op deze wereld.
Toch heeft ieder mens wel eens het gevoel ergens in vast te lopen. En wat je dan ook probeert, je lijkt steeds weer te eindigen waar je helemaal niet wilt zijn. Dat kan op veel terreinen spelen, op je werk, in je relatie, in je vriendenkring of je gezin. Je wordt er moe van en je hebt geen energie meer. Ook je lichaam meldt zich soms met klachten die je niet goed kunt verklaren. Je voelt je moe, onzeker en weet niet hoe dat komt. Je lichaam, je hoofd en je ziel vormen geen geheel meer.
Misschien heb  je de wens om daar verandering in te brengen en heb je daarbij iemand naast je nodig. Die persoon zou ik kunnen zijn.
In mijn begeleiding ga ik ervan uit dat ieder mens het vermogen in zich heeft zichzelf te helen. Ieder mens kan vanuit de eigen essentie en verlangen richting geven aan zijn leven. Je kunt groeien en je zelf leren zien in het grotere geheel. Zo kun je zingeving ervaren.

Ik werk met lichaam, geest en ziel. Voor mij is dit een eenheid, ze kunnen niet zonder elkaar. Door ze te verbinden krijg je toegang tot je levensenergie. Van hieruit kun je groeien.
Ik werk ook met heden, verleden en de toekomst. We kijken naar je verleden om je zijn in het Nu te begrijpen en er, als de wens er is, verandering in aan te brengen, om zo je toekomst vorm te kunnen geven. Ik werk met het lijf en beweging. Je lichaam geeft aan wat nodig is en wijst de weg.
Bij alles wat we doen bepaal jij zelf het tempo en hoe diep je wilt gaan.
Naar jezelf durven kijken en willen veranderen zijn voorwaarden voor dit proces.
Bij mijn begeleiding maak ik gebruik van verschillende stromingen. O.a. Neurolinguïstisch Programmeren, Transactionele Analyse, Systemisch Werk en ik betrek het lichaam. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, kun je mij een mail sturen of bellen. Je kan ook op mijn website kijken.

www.praktijkdestromen.nl

Warme groet,

Ulrike